dimecres, 10 d’octubre del 2012

Google Drive

Avui aprendre'm a utilitzar una altre eina dins la gamma de Google, s'anomena Google Drive. Aquest servei està disponible en ordinadors i portàtils, Android, Mac, iPhone i iPad.

Primer s'ha d'entrar al Chrome Web Store i d'escarregar-nos aquesta aplicació.

Google Drive és una de les eines més útils, per treballar a la xarxa, ja que et permet crear documents, presentacions, fulls de càlcul, formularis... i guardar-los automàticament, però tenint accés des de qualsevol lloc perquè aquest serveix per emmagatzemats aquests arxius a la web. 

També poden ser compartits amb aquells que tu vulguis i decidir si poden veure, modificar o comentar el document. Per així, poder treballar simultàniament.

Disposa d'una cerca avançada on podràs accedir als teus arxius de forma molt ràpida i buscar continguts a partir de paraules claus i altres criteris. Fins i tot pot reconèixer objectes en les imatges i textos de documents escanejats.


Si volem crear un document, hem d'anar al Drive i a la part superior esquerra trobarem un botó que posa crea. Quan ja hem seleccionat el document, se'ns obre un nou document en blanc per poder començar el nostre treball.

Quan el treball ja estigui finalitzat, o abans també es pot, clicarem sobre el botó Comparteix. 
Les persones de les quals, comparteixis aquest document amb elles, tindran l'opció de fer servir el xat que es troba dins mateix d'aquest document.

A continuació us deixo un vídeo amb un petit resum de com funciona el Drive:


Aquí us afeigeixo una foto, on es poden veure les diferències de Google Drive i  Dropbox:






















El principi encara que pugui semblar complicat, us el recomano, ja que puc accedir-hi des de qualsevol lloc sense la preocupació d'haver-me'l d'instal·lar i a més a l'hora de fer un treball en grup, no hi ha la gran necessitat de quedar en un punt concret, i molt menys haver de portar un pen.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada