dijous, 18 d’octubre del 2012

Cmap Tools

Cmaap Tools, és un diagrama que s'elabora per representar idees i conceptes que es troben relacionats amb paraules claus.

Aquest programa, és una eina molt útil que ens permet la creació i edició de mapes conceptuals, també podem afegir tot tipus de relacions i connexions, inserir imatges,... disposa d'un sistema de compartició que permet compartir el mapa conceptual amb altres companys i que el puguin editar. Els arxius sempre estan sincronitzats en tots els equips.

Cmap Tools permet plasmar les idees principals d'una forma ordenada i a l'hora fàcil de recordar. És a dir, serveix per veure de forma més clara un concepte a l'hora d'estudiar i organitzar la informació.

Passos  seguir:

1. Aquí us deixo l'enllaç per a que us el descarregueu: Cmaptools

2. A la pantalla de Vistas, clicarem el botó Cmaps en Sitios (Figura 1)




3. Dins la carpeta "IHMC Public Cmaps" clicarem sobre "Users (create your own folder)" (Figura 3)

4. Dins d'aquesta, clicarem a dalt a l'esquerra "Archivo" i seguidament a "Nueva carpeta", en aquesta carpeta li posarem el nostre nom.


Després de l'últim pas, ja podrem començar a realitzar els nostres mapes conceptuals. En aquest, hi podrem afegir "links" clicant el botó dret a sobre i seleccionant l'opció "Agregar página web"

Aquí us deixo una web amb una explicació més detallada sobre el seu funcionament, entra AQUÍ

Personalment crec que aquest programa és de gran utilitat i més ara, en la nostra época acadèmica, on adquirim molts coneixements i amb ells hem de realitzar molts projectes, entre d'altres mapes conceptuals, que ens ofereix Cmap Tools.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada