dimecres, 26 de setembre del 2012

Google Reader


Avui hem treballat una eina molt útil dintre de la gamma de google, Google Reader.

Aquest, és un lector RSS( Really Simple Syndication), té com a objectiu principal difondre la informació actualitzada als usuaris que estan subscrits, aquest format dóna opció a distrubuir els continguts sense la necessitat d'un navegador. És a dir, aquesta susbscripció gratuïta evita que hagis d'accedir a la pàgina web específica, ja que reps la informació/notícies automàticament, però per agregar-les al Google Reader hauràs de fer les subscripacions de les pàgines en concret. 

A demés, permet organitzar i accedir ràpidament des d'un interfaz web a totes les notícies de les pàgines configurades en el sistema que suporten. 

Presenta un seguit de característiques:
  1. Es poden marcar els preferits.
  2. És molt semblant a la safata d'entrada del Gmail.
  3. Es pot organitzar carpetes.
  4. Es pot compartir amb altres usuaris.
Aquí us deixo aquest vídeo, on s'explica el seu funcionament d'una forma més clara:



He trobat aquesta eina molt útil, ja que és una manera d'organitzar les pàgines sobre les notícies interessants i a demés poder-les classificar. Continuaré utilitzant aquesta aplicació, per així poder seguir el procés d'emmagatzemar adreces que em podran servir en un futur. Actualment, estic subscrita sobretot, als apartats d'educació tant de diaris com d'altres pàgines web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada